Litet inlägg!

Hejsan! Det här kommer nog bli det ända inlägget idag, men ska verkligen försöka att blogga någon gång om dagen.
Iallafall så gick jag en kort promenad med finaste Majstro idag och han var riktigt pigg och glad. Det var väldigt trevligt och varmt iallafall.
Kram på er!

Dagens hoppträning för Tessan!

© Vi flyger!
 
Idag när jag red för Tessan så gick det väldigt bra och jag är så nöjd över min fina ponny.
I början så vart det lite komfliker mellan mig och Majstro men det lyckades vi komma förbi med hjälp av Tessan. Vi började att arbeta på en volt och hoppade över ett sockerbitshinder i först trav och sen galopp. Efter det så hoppade vi räcken på  först 60 sen höjdes de till 80 cm och han fick med sig bommen någon gång på ena för att vi kom för sakta och då orkade han inte. Det andra rättuppstående som var ett vitt plank och där vägrade vi först, men sen hoppade han som inget.
När vi hoppat fram ordentligt på de så hoppade vi två oxrar som en kombenation och det gick bäst utav allt tycker jag och sista sprången var första oxern 80 cm och den andra låg på 100 cm! Det bara flög han över!
 
Uppdaterar er imorgon, kram.

Den här dagen i skolan har gått fort!

Nu har jag precis slutat och på den senaste lektionen hade vi so och tränade till provet som är imorgon. Iallafall ska jag rida vid halv 4 och det ska bli spännande att hoppa lite bana för bästa Tessan!
Jag måste komma ihåg allt så att jag inte släpper tillexempel i handen några galoppsprång innan hindret för då brukar det ta stopp. Sen får jag absolut inte titta ner för då stannar han eller hoppar kråksprång.
Uppdaterar er efter stallet, kanske ber mamma eller pappa att filma. De ska iallafall hjälpa till att bygga hinder.
(Söta lilla häst!)