5 saker ni kanske inte visste om Majstro

 
 
 
Han älskar att rulla sig - han rullar sig väldigt ofta och minst en gång efter att man har ridit.
 
 
Det bästa som finns är att få komma ut och galoppera - Vi brukar rida ut väldigt ofta och ibland får han sträcka på benen ordentligt.
 
 
Han gillar inte när det skvätter massor utav sand - När det har regnat så är det inte roligt att vara på ridbanan eller lilla galoppbanan.
 
 
Han har en sjukt len mule - den är nästan lika len som en bebisrumpa. 
 
 
Han har stor livsglädje - öronen spetsar nästan alltid framåt och han älskar att få bli riden, speciellt att ridas ut. 
 
 
 

Superbra dressyrträning

Efter passet!

Idag gick det så sjukt bra att jag bara ville träna mera. Han var verkligen låg och fin redan från början av passet och gjorde grymt bra övergångar. Han stannade kvar i en fin form när jag bröt av till skritt från trav och det har varit lite svårt innan.

Känner att det går väldigt bra just nu i både hoppning, galopp och dressyr. Det känns verkligen som att vi har blivit ett riktigt bra team nu.

Äckligt väder...

Foto: Ebba Amoudruz

Det var någon dag sen jag skrev här!

För någon timme sen satt jag på hästryggen i spöregn och red nere på lilla banan. Själva banan var blöt och lerig, sen blev det ju inte direkt bättre utav att det började regna. 
Varken Majstro eller jag gillade dagen banan speciellt mycket, det var nog ingen som var speciellt glad över att den såg ut som den gjorde. Iallafall så lyssnade Majstro väldigt bra på mig men ibland så försökte han springa fortare. Antagligen för att det stänkte lera på honom och så.
Vi körde bara tre varv idag och sen gick vi hem, duschade alla hästar eftersom att det var sandiga, smörjde allt och spolade av alla saker.

Snart ska jag upp till stallet igen eftersom det är den årliga spökkvällen ikväll. Det blir att skrämmas lite och så.

Kommer antagligen hem runt 9-10 och då får jag se om jag bloggar något.