Mina mål 2015

Foto: Ebba Amoudruz

Jag har satt upp lite mål under våren 2015 nu och börjat fundera lite på hur jag ska uppnå målen. Här är några av målen som jag har och hur jag tänker försöka att uppnå dem. 
- starta en LB i hoppning
Det här tror jag inte blir så svårt utan om LC känns bra så tänker jag hoppa LB. 
-starta en LB:1 i dressyr och få över 65%
För att kunna få över 65% så ska jag jobba mycket med dressyren och få honom lösgjord och rida noggrant. Både vara noggrann med vägarna, min sits och vara konsekvent i min ridning. Sen tänker jag även bli bättre på att planera min ridning. 
- bli bättre i handen
Jag ska jobba mycket med att vara konsekvent med handen och inte spänna den.
- kunna rida ut honom till yttertygeln och ha kvar honom där
Hur jag ska uppnå detta är genom att jobba mycket med att "trycka ut" bogen och det är så jag fått honom på yttertygeln förut. Det jag vill uppnå är att få ut honom lättare på yttertygeln. 

Det här är somsagt några av målen och hur de ska uppnås, har ni några mål för våren 2015?

Bättre sent än aldrig!

Vårat "godis" igår
 

Hej på er!
Jag har ingen frisurf kvar så kunde tvärr inte uppdatera för er igår, men tänkte berätta om min eftermiddag från igår och vad jag hargjort hittills idag.
Igår vid halv 6 ungefär så var pappa snäll och skjutsade mig till Täby C där jag möte upp mina underbara vänner, Aleksandra, Greta och Sara. Det är så härligt att vara med dem för jag kan verkligen vara mig själv när jag är med de 3. Vi började med att bestämma matställe vilket fick bli Vapiano och det var verkligen supergott där. Jag åt pizza.
Sen när vi skulle köpa godis så var ingen sugen på godis utan vi va nyttiga och köpte frukt istället. Fast lite onyttiga va vi då vi smälte choklad och doppade i. När vi satt ossi soffan så öppnade vi julklappar och de var superfina, och goda ;)
Sen tittade vi på film och pratade massor.
 
Idag så vaknade vi vid 10 och åt frukost, sedan kom pappa vid 12 och då åkte han och jag till Arninge för att han ville köpa nyårskläder och då fick jag hjälpa honom attt välja. Vi svängde även förbi systemet innan vi åkte hem.
Mamma följde med mig upp till stallet när det var dags att bege sig ditt och då bytte vi roller så att jag mockade och samtidigt så passade hon på att promenera ett varv runt kvarteret med Majstro. Han fick en ordentlig mysstund innan han fick gå in i boxen och äta.
Nu sitter jag här hemma och tänkte rita lite innan vi ska åka till familjen Åkessons för att fira nyår där, hoppas ni får en grym kväll och att ni umgås med era favoriter ikväll!

tolkat

 
 
För ett litet tag sedan så kom pappa och jag hem från en superrolig tolkrunda. Jag red Majstro  med pappa som tolkare bakom och så red Elin med Freddy med oss vilket var väldigt trevligt. Det är inte så mycket mer att säga än att Majstro var superhärlig att galoppera på idag då han sträckte ut istället för att springa.
Om ca 1 och en halvtimme så ska jag åka till Täby C för att möta upp de underbara tjejerna vilket jag längtar till då det var ett bra tag sedan vi sågs sist!
Tänker lägga upp video från när vi tolkade som pappa filmade, men den kommer senare.