Mysdag

Såhär såg Majstro ut när jag red

Hej på er! Just nu så sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Är både trött och hungrig så ska nog kolla lite på once upon a time efter maten!
Idag så blev det ett långt skrittpass för Majstro vilket var supermysigt. Innan jag red Majstro så pysslade jag lite med shettisen Jack. 
Sorry för suddig bild men här är han

Han är verkligen supersöt och bara 93 cm^^
Efter att jag hade ridit Majstro så kollade jag på när shettisarna tränade in för shettisgaloppen i friends och de var superduktiga! :D
Nu ska jag äta så puss på er!
Tips: Serie

Alltså jag måste verkligen tipsa om den hära serien som heter Once upon a time!
Den är så otroligt spännande och bra. Det handlar om Emma Swan som är menad att rädda alla fantasifigurerna, Snövit, Rödluvan och många flera som utav den onda drottningen (som försökte att döda Snövit) har fått en förbannelse att glömma vilka de var och komma till våran värld.
Jag själv har sett första säsongen och precis börjat på den andra och jag har verkligen fasnat för den! När jag ser en figur som jag känner igen blir jag jätteglad typ och bara, JAA det är... Hahah.
Det här var lite kort om vad den handlade om och vad jag tycker så om ni har tid någon dag så tycker jag verkligen att ni ska titta på den! ^^