kvällspowerwalk

 
 
 
superhärligt väder idag på min lilla 4 kms powerwalk idag! Otroligt härligt att få ut och röra sig ordentligt. Jag gjorde även lite övningar i en backe vilket var rätt så jobbigt och det kändes rätt ordentligt i låren kan jag säga!
Nu ska jag sova lite så hörs vi.

3 saker jag behöver jobba med i min ridning

 
Foto: Sara Källbäck ©
 
Nu tänkte jag berätta vad jag som ryttare behöver jobba på i min sits och andra faktorer som jag har upptäckt. 
 
- Först och främst ska jag jobba upp min kondition så att jag orkar rida bättre och för att göra det ska jag springa minst en gång i veckan och gå så ofta jag hinner. så ingen häst behvös för det här utan lite slit så går det sen.
 
- Sedan har jag upptäckt genom att se dessa två filmer från dressyrtävlingen att min armbåge MÅSTE bli bli lite mera böjd och elastisk. Så det ska jag jobba massor med när jag rider.
 
- Handen är också en grej som behövs jobbas med, dock tycker jag att det har förbättrats lite. Men det går nog alltid att jobba på den. Jag behöver bli något mjukare i den och inte bli för hård i handen.
 
Här är tre saker som jag anser är något jag behöver eller måste jobba på just nu. Självklart finns det andra saker som kan vara bra att jobba med, men för tillfället är det dessa tre saker som jag vill finslipa och arbeta med.