Tankar och film från 27/9

Jag känner mig väldigt nöjd med tanke på att det var våran första start tillsammans och jag tycker att man inte kan räkna med att allt sitter direkt. 
Vi fick ett stopp, men det var för att vi hamnade i ett mellanläge med ett halft galoppsprång och jag fick inte tag i honom riktigt innan så avståndet blev inte rätt för honom. Bättre att han stannar än att han kraschar känner jag. 
Dock är det ju lite surt eftersom att det var sista hindret innan omhoppning. Men det är bara att ta nya tag nästa gång. 
Här får ni videon också. 
 

Hopptävling på söndag


Väldigt nöjd över träningen igår, han hoppade fint och det känns bra inför söndag. 
Fixar video som ni får på söndag eftermiddag/kväll från tävlingen, är så taggad!


Börjar 12.30


         Godmorgon eller nåt, Hahaha. 
Jag har varit vaken sen 7 imorse och då släppte jag ut hästarna eftersom att de har fått en ny kompis bredvid och det var kul att se hur de reagerade. Det gick superbra iallafall. 
Jag passade på att fixa stallet när jag ändå var där då jag börjar 12.30. Jag var hemma igen 8.30 och gjorde mig iordning innan jag satte mig och pluggade. Duktig va?
Nu sitter jag i skolan och väntar, sen slutar jag vid 15. Så skön dag. 
När jag kommer hem sen ska jag rida och då tar jag Majstro först, han ska skrittas och prova att travas lite på sandvägarna. Maloy ska antingen joggas i lång och låg form eller skrittas i skogen, jag får se helt enkelt.