Upptagen under helgen

Håll med om att han är väldigt söt ändå!

Hej!
Under helgen har jag varit hos en kompis som fyllde år, det var därför jag inte har uppdaterat nåt. Jag kom hem klockan 6 igår. Pappa hade ridit Maloy så jag red Majstro på en mystur för att sedan hämta mamma och pappa så att vi kunde natta hästarna. Sen hade jag inte någon ork över, utan jag satt och kollade serier och sov. 
Just nu är jag i skolan och ska snart äta lunch. Sen har jag två lektioner kvar och slutar vid 14.20. 
När jag kommer hem ska jag bara byta om och sedan gå till stallet och rida hästarna. Maloy får nog en dag till utan krav (låta honom välja tempo och strunta i huvudet lite) då det känns viktigt att han får ha kul också. Majstro ska jag antingen tömköra eller rida ut på en kort tur idag, vi får se helt enkelt!

Kallt idagHej.
Skolan gick bra idag. Det hände inte så mycket förutom att vi typ hade en halv svensklektion, över 3 timmars hål och en tekniklektion i 1h och 40min. 
Idag började jag med Majstro och red jag samma runda som pappa och jag tolkade igår. Jag vart lite ledsen när jag såg att det var plogat och sandat där. Det kändes rätt tråkigt eftersom att det var så bra underlag igår med den snö som var. Ridturen gick iallafall bra och Majstro var pigg som vanligt, hahah.
Maloy red jag åt andra hållet och han var väldigt fin idag. Han var mjuk och följsam. Honom red jag inte jättehårt, utan mer får att han skulle få ut och röra sig då tanken är att jag ska åka till ridhuset med honom imorgon och rida ordentligare. 

Vill lätt ha


Jag tycker att hela chaps är väldigt snyggt och även smart då ridbyxorna inte blir lika smutsiga. Det är lätt något jag tänker investera i framtiden. Antingen genom att önska mig det när jag fyller år eller köpa själv. Just nu har jag inte riktigt pengar för att köpa något nytt, men jag får helt enkelt jobba lite eller något. 
Dessa chaps kommer från hööks och kostar 1079 kr.