lite morgonsnack

 
Godmorgon!
Just nu är jag på kontoret hos mamma och pappa och gör läxor innan det är dags att åka till skolan för utvecklingssamtal. Efter att vi haft utvecklingssamtal så är det klassfoto och det som ni ser på bilden är det jag har på mig inför det. Svarta jeans och en rutig skjorta. Tanken är att efter vi är klara i skolan så ska jag och föräldrarna åka till Täby Centrum och köpa en miniräknare, vi får se om det blir nått mer. Sen ska vi tillbaka hit till kontoret och jag ska fortsätta att plugga medans de jobbar.
När vi väl kommer hem igen så ska jag upp till stallet och rida hästarna och fixa sysslorna. Majstro ska skrittas i skogen för att få lyfta på benen ordentligt och förhoppningsvis släppa nån låsning lite om han nu har det eftersom att han inte är färsch i högerfram men han är inte varm heller. Så jag gissar på låsning nån stans. Maloy ska ridas ut i alla gångarter och ridas i lösgörande arbete. Det är för att inte behöva rida igenom allt imorgon på hoppträningen.
Btw så ska jag ju rida med hackamore imorgon på hoppträningen och då får det bli lite lägre höjd känner jag då jag inte vill utmana ödet mer än nödvändigt, hahah.
nu ska jag fortsätta plugga och göra något tidsinställt inlägg till er förhoppningsvis!
 

Kommentarer:

1 Frida Hesslin:

Finis<3

Svar: ❤️
Jane

Kommentera här: