Nationella

Hej!
Sitter på bussen påväg till skolan där jag ska skriva nationella i svenska. Jag hoppas på ett lätt ämne att skiva om då det är en uppsats vi ska skriva. 
I eftermiddag blir det ridning på båda hästarna, majstro ska ridas ut en sväng då han har dressyrlektion imorgon och maloy ska skrittas ut också. 
Vi hörs när jag har mer tid till att skriva!
Snabbt om de tre senaste dagarna


Hej på er!
Just nu sitter jag i skolan och väntar på min kompis medans hon ska göra muntliga i engelska. Sen ska vi gå till centrum ett tag eftersom att vi slutat. Efter det ska jag till stallet och ta hand om och rida hästarna. 
Jag har ridit Maloy tre gånger nu och det har gått bra ändå. Han har skött sig helt okej ändå, han har dock varit ganska spänd och tittig men det har funkat rätt bra.  Majstro har kört lite bommar vilket gick väldigt bra ändå. Han ger mig en helt ny ridkänsla och han känns väldigt härlig att rida just nu. 


Så taggad

 
Godmorgon!
Idag är planen att sitta upp på Maloy igen då det har gått ungefär två veckor sen vi var inne på kliniken sist. Så jag hoppas verkligen att han känns okej och att jag sitter kvar även om jag bara ska skritta, hahaha. Majstros pass får bli ett kravlöst pass, kanske skogen, ute. Tanken är att rida över lite cavalettibommar på söndag så det känns som att det passar rätt bra med en lugnare dag för honom eftersom att han gick dressyrträning igår.
 
Föresten, jag har ett jobb från den här helgen tills nästa. Han som tränar och äger de andra hästarna i stallet ska resa bort under veckan så han undrade om jag ville jobba lite genom att hjälpa till med dem. Tanken är att jag ska fixa morgonfodring, utsläpp, mockning, vatten, mat, insläpp och nattning under helgerna. Under vardagarna så ska jag fixa insläpp och nattning då han har en kille som jobbar åt honom på vardagar.  Så nu ska jag åka till stallet och morgonfodra!